Oštre kritike za seriju Teskilat / Organizacija

Turska serija Teskilat privukla je dosta pažnje. Novinarka Milliyeta, Sina Kologlu je objavila članak sa kojim nikako nisu složni fanovi ove nove serije. Ona je praktično ismevala seriju, tvrdeći da serija nije ni blizu prethodnog projekta iste kompanije, serije Soz. Uz to, poenta uopšte nije u tome što se serija emituje na nacionalnom kanalu i ...

Oštre kritike za seriju Teskilat / Organizacija

Turska serija Teskilat privukla je dosta pažnje.

Novinarka Milliyeta, Sina Kologlu je objavila članak sa kojim nikako nisu složni fanovi ove nove serije. Ona je praktično ismevala seriju, tvrdeći da serija nije ni blizu prethodnog projekta iste kompanije, serije Soz. Uz to, poenta uopšte nije u tome što se serija emituje na nacionalnom kanalu i puna je propagadne, smatra Kologlu. Radi se o glumi, scenariju i načinu snimanja. Rečeno je da su turski obaveštajci aktivno učestvovali u snimanju ove serije. Sini nikako nije jasno u kom delu i na koji način su pomogli. Novinarka je pronašla veliki broj kritika i u samoj radnji.

Kako se vama dopala serija Teskilat? Pišite nam u komentarima. Sve epizode ove turske serije sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Uskoro kraj za seriju Ramo

By: TV Exposed