Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat, ali glavni glumac još nije potvrdjen!

Nakon razvoja na kraju druge sezone serije Teskilat / Organizacija emitovane na ekranima TRT 1, odlazak Caglara Ertugrula iz serije bio je događaj koji je uznemirio publiku.

Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat, ali glavni glumac još nije potvrdjen!

Foto Credits: IMDB

Nekako se publika mučila da sazna da li postoji mogućnost da se glumac vrati u novoj sezoni. Čekali su, imali nadu, ali Caglara Ertugrula više nema u seriji koja je počela da snima novu sezonu!

Odlaskom Ertugrula iz serije, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Deniz Baysal, serija je skoro ostala bez “roditelja”! Serija Teskilat, koja se emitovala nedeljom uveče i koja je svojom uzbudljivom pričom okupila publiku uz ekrane u prve dve sezone, u novoj sezoni na ekran dolazi sa novim imenima.

Međutim, za one koji su navikli na partnerstvo Deniz Baysal i Caglara Ertugrula u seriji, čini se da će na početku 3. sezone biti nekoliko teških dana. Sada je velika znatiželja kako će priča biti ispunjena odlaskom Ertugrula, koga je publika posmatrala sa velikim uzbuđenjem.

Caglar Ertugrul, koji je dao život liku Serdara u seriji Teskilat / Organizacija, koja se ponovo na ekranima očekuje u septembru, najavio je da je otišao nakon zvaničnog saopštenja, ali oči publike kao da traže glumca. Još uvek ne postoji drugo ime koje će biti partner Deniz u seriji umesto Caglara. Počelo je snimanje nove sezone serije, međutim, glumac koji će tumačiti glavni muški lik još nije pronađen.

Od ranije se pominje da će tu ulogu tumačiti Yunus Emre Yildirimer, ali zvanična potvrda još uvek nije stigla…

NOVO - Sinan Tuzcu u novoj TV seriji Sipahi

By: TV Exposed