Novi projekat Dilan Cicek Deniz i Cema Yigita Uzumoglua privlači pažnju

Pored velikog broja turskih serija, radi se i mnogo novih turskih filmova. Jedan od njih je projekat pod nazivom Ask Mevsimi | Sezona ljubavi.

Novi projekat Dilan Cicek Deniz i Cema Yigita Uzumoglua privlači pažnju

Foto Credits: IMDB

Turski film Ask Mevsimi | Sezona ljubavi, produkcija Sugarvorkz-a koju je producirao i režirao Murat Seker, a napisali su Ali Tanriverdi i Murat Seker, zauzeo je svoje mesto u bioskopima.

Dilan Cicek Deniz i Cem Yigit Uzumoglu, glavni glumci filma Ask Mevsimi koji priča ljubavnu priču koja počinje u Bozcadi, proteže se do Istanbula i postaje sve komplikovanija tokom godina, zajedno su se pojavili pred kamerama za magazin ELLE Love.

Odgovarajući na pitanja o projektu Ask Mevsimi, Dilan Cicek Deniz i Cem Yigit Uzumoglu dali su iskrene izjave.

Likovi Sirin i Ali Yaman

Na pitanje o njihovom odnosu sa likovima Sirin i Ali Yaman, Dilan Cicek Deniz je rekla zašto je projekat poseban za nju sledećim rečima:

„Bilo je mnogo mesta na kojima sam se povezala sa sobom u ovom liku. Kao mlada žena koja je rano započela ovu profesiju, bilo je trenutaka kada sam davala prednost svojoj karijeri. Verovatno bih se ponašala baš kao ona.".

Ostaje da vidimo kakav utisak će gledaoci steći nakon gledanja ovog filma. Kako se vama čine Dilan i Cem Yigit kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje je stvorila vernu publiku

By: TV Exposed