Bivši momak Hande Ercel glumi u TV seriji

Bivši momak glumice Hande Ercel, Murat Dalkilic dogovorio je sve uslove oko gostovanja u jednoj TV seriji. Murat će se pojaviti kao gost-glumac u seriji Menadžment. Posle uspešne karijere u muzici, Dalkilic želi da se oproba i u glumi. Njegov menadžer Kirac nije bio oduševljen ovom idejom, ali je na insistiranje Murata popustio. Murat Dalkilic ...

Bivši momak Hande Ercel glumi u TV seriji

Bivši momak glumice Hande Ercel, Murat Dalkilic dogovorio je sve uslove oko gostovanja u jednoj TV seriji.

Murat će se pojaviti kao gost-glumac u seriji Menadžment. Posle uspešne karijere u muzici, Dalkilic želi da se oproba i u glumi. Njegov menadžer Kirac nije bio oduševljen ovom idejom, ali je na insistiranje Murata popustio.

Murat Dalkilic je turski pevač i tekstopisac. Bio je u braku sa glumicom Merve Bolugur od 2015. do 2017. godine. Da je „slab“ na glumice potvrdio je i vezom sa Hande Ercel. Nakon raskida bilo je mnogo tekstova i natpisa o razlozima prekida i njihovom odnosu. Muratu gluma ipak nije toliko strana. Prvi put se na sceni pojavio u filmu Mazlum Kuzey gde je tumačio lik doktora 2014. godine. Nakon toga je 2016. glumio u filmu Bizans Oyunlari, a 2018. u filmu Dunya Hali.

NOVO - Eda dobija konkurenciju?! – Nova glumica u seriji Sen Cal Kapimi

By: TV Exposed