Ozgu Kaya je uspešna, skromna i iskrena!

Ozgu Kaya, koja igra lik Turkan u TV seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre, igra glumu koja pogađa milione utorkom uveče.

Ozgu Kaya je uspešna, skromna i iskrena!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja zaslužuje glavnu žensku ulogu u seriji, takođe vodi veoma uspešan partnerski proces sa svojim partnerom Berkerom Guvenom. Ozgu Kaya nije nimalo neprijatna što je odsutna od svog doma od februara, uprkos zauzetom radnom rasporedu na snimanju. Ekipa serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se snima u Ajvaliku, može samo na kratko da se vrati svojim kućama i najmilijima u Istanbulu. Međutim, Ozgu Kaya je već navikla da živi u Ajvaliku. Glumica, koja je bila gošća kuvarske emisije Arde Turkmena, rekla je:

„Snimanje je veoma prijatno. Navikli smo se na Ajvalik i sada smo se tamo nastanili. Istanbul se za nas oseća kao drugi grad. To je kao grad koji smo došli da posetimo…”.

Ozgu Kaya, koja skreće pažnju time što se ne žali na intenzitet na setu, takođe je veoma zadovoljna interesovanjem građana na ulici za njen lik Turkan. Uspešan nastup glumice takođe je igrao važnu ulogu u usvajanju ovog lika od strane publike. Ozgu Kaya je dodala:

„Naravno, veoma sam počastvovana i ponosna kada me ljudi zagrle kao da sam njihova porodica. Želela bih da se zahvalim svima na podršci.“. Kaya, koja je svojom lepotom naišla na veliku zahvalnost obožavalaca, takođe skreće pažnju iskrenim rečima i skromnošću. Ozgu, koja je jedno od poznatih imena koja pozitivno odražavaju njen uspeh u poslu u životu, o komplimentima o njenoj lepoti razmišlja:

„Malo mi je neprijatno zbog ovakvih stvari, ali verujem da lepota dolazi iznutra. Veoma verujem u dobro razmišljanje, dobro izgledanje, dobro raspoloženje i energiju.”.

NOVO - Ilayda Alisan je dobila veliku šansu u karijeri sa serijom Ates Kuslari

By: TV Exposed