Sjajna atmosfera na setu serije Magarsus se prenela i na ekrane

Sa početkom BluTV-ove originalne serije Magarsus, na društvenim mrežama nastao je talas pohvala.

Sjajna atmosfera na setu serije Magarsus se prenela i na ekrane

Foto Credits: IMDB

Mnogo je gledalaca koji smatraju da su glumci izabrani za likove serije veoma dobri i da ovi izbori igraju ulogu u uspehu.

Veoma efektne predstave imaju Caglar Ertugrul, Berkay Ates i Merve Dizdar, koji su u glavnim ulogama digitalne serije Magarsus, čije su prve dve epizode ​​objavljene prošlog četvrtka i dobile velika priznanja. Ne bi bilo pogrešno reći da je i majstorski glumac Ercan Kesal odlično predstavio svoj karakter u ovoj seriji.

Na snimcima iza kulisa serije Magarsus, trenuci kada su se glumci zabavljali tokom scenskog snimanja preslikali su se i na kamere. Snimanje serije, nazvane po Magarsusu, drevnom gradu u Adani, odvijalo se u različitim okruzima kao što su Karataš, Saričam i Jumurtalik. Za lučke scene izgrađena je posebna luka.

Dobri utisci

Govoreći o 9-nedeljnoj seriji Magarsus, reditelj i scenarista Yunus Ozan Korkut rekao je:

„Želeli smo da ispričamo priču koju znamo iz našeg detinjstva i želeli smo da napravimo karakternu dramu. Cela naša svrha je bila promena i transformacija likova. Nismo očekivali da ćemo napisati nešto ovako veliko kada smo to pisali.".

Berkay Ates, jedan od vodećih glumaca ove turske serije rekao je: „Nikada ne bih pretpostavio da ću igrati takvog lika u svom životu“.

Evo i pomenutih scena iza kulisa serije Magarsus.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Safir (VIDEO)

By: TV Exposed