Can Yaman sija punim sjajem! (VIDEO)

Turski glumac Can Yaman toliko se promenio od kako je zablistao u romantičnoj humorističnoj seriji Erkenci Kus da njegovi obožavaoci primećuju ovu promenu u svakom pogledu.

Can Yaman sija punim sjajem! (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Posle velikog uspeha serije Erkenci Kus, u kojoj su glumili Demet Ozdemir i Can Yaman, turski glumac je ponovo zablistao kada se udružio sa Ozge Gurel u romantičnoj humorističnoj seriji Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni. Glumac, koji je nedavno igrao policijski lik u italijanskoj TV seriji Viola come il mare koja će biti emitovana 30. septembra na Canale 5, pridružio se turskim glumcima koji su sklopili poseban dogovor sa digitalnom platformom Disney Plus u toku 2022. godine.

Yamanovi obožavaoci, koji su željno čekali njegov povratak na ekran sa digitalnim serijskim projektom pod nazivom El Turco u novom periodu, bili su svedoci njegove velike promene u ovom procesu. Can Yaman, čiji je svaki susret sa fanovima događaj, takođe pokazuje veliku promenu u poslednje 1-2 godine, od pokreta do oponašanja i hoda.

Can, koji se drži dalje od štampe, ne ide pred kameru da negira svaku tvrdnju, ne trudi se da bude na dnevnom redu časopisa i pokazuje stavove koji odražavaju stanje zvezde. Sve te promene su primetne od serije Erkenci Kus. Pored simpatične ličnosti, njegova ljubazna strana prema fanovima u inostranstvu učinila ga je još više voljenim.

Neiskusni portret Cana Yamana iz perioda serije Erkenci Kus više ne postoji. Glumac, o čijem se sporazumu sa Disney Plus-om i njegovoj novoj seriji pod nazivom El Turco nedavno pričalo, sada više oseća pritisak da bude zvezda. Objavljeni su i snimci iza kulisa promocija Yamana za Disney Plus, a ove slike su bile promotivno snimanje u kojem je glumac takođe pokazao svoju harizmu.

NOVO - Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre donosi nova uzbuđenja

By: TV Exposed