Nastavljeno snimanje serije Yeni Hayat

Turska serija Yeni hayat | Novi život je prekinuta kao i sve ostale zbog dobro poznatog razloga. Pandemija koronavirusa je odvojila glumce od setova, a veliki broj projekata se vratio, ili vraća na snimanje. Takva situacija je i sa serijom Yeni Hayat čije je snimanje nastavljeno danas. Emitovanje epizoda predviđeno je za sam kraj avgusta ...

Nastavljeno snimanje serije Yeni Hayat

Turska serija Yeni hayat | Novi život je prekinuta kao i sve ostale zbog dobro poznatog razloga.

Pandemija koronavirusa je odvojila glumce od setova, a veliki broj projekata se vratio, ili vraća na snimanje. Takva situacija je i sa serijom Yeni Hayat čije je snimanje nastavljeno danas. Emitovanje epizoda predviđeno je za sam kraj avgusta ove godine. Serija će biti emitovana ponedeljkom i imati konkurecniju u projektima The Cukur, Yasak Elma i Sefirin Kizi | Ambasadorova Kći.

Glumci i likovi u seriji:

Serkan Çayoğlu (Adem Şahin), Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin), Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan), Begüm Akkaya (Fatma Karagöz), Nisa Sofiya Aksongur (Ece Şahin), Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz).

Režiser serije je Ömer Özgüner, a scenaristkinja Elif Usman. O radnji same serije i ostalim detaljima možete čitati - OVDE.

By: TV Exposed