Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje je stvorila vernu publiku

Veoma gledana serija Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji kompanije O3 Media, postala je najgledanija serija u grupi AB sa svojom uzbudljivom i impresivnom epizodom emitovanom prethodne večeri.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje je stvorila vernu publiku

Foto Credits: IMDB

Jedna od produkcija koja je imala sreće u gledanosti od dana kada je počela je Sandik Kokusu.

Činjenica da je gledanost posle 9. epizode ​​serije, koja je zahvatila široku publiku, kompatibilna sa prethodnim nedeljama i znatno iznad proseka, čini se važnim uspehom.

Uzbuđenje u priči u seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja privlači pažnju svojom stabilnošću gledanosti, ogleda se u hiljadama komentara koje dele gledaoci na društvenim mrežama.

Jaka podrška gledalaca

Interakcija na društvenim mrežama je takođe bila veoma dobra u 9. epizodi.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, o kojoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama i koja je bila na TT listi 1 sat i 20 minuta, nagovestila je da će uzbuđenje u završnoj sceni ponovo privući veliku pažnju u sledećoj epizodi.

TV serija Sandik Kokusu završila je dan na šestom mestu u total kategoriji rejtinga i zauzela drugo mesto u AB grupi, postavši najgledanija TV serija dana. Treba istaći da je serija Miris škrinje zauzela treće mesto u grupi ABC1.

Biće važnih dešavanja u priči o seriji, čiji je trejler 10. epizode ​​objavljen. Reha i Hande se sele u Cennet Sitesi. Filiz, Karsu i Turkan su iznenađeni kada pokucaju na vrata da upoznaju svoje nove komšije.

Sandik Kokusu je na Show TV-u sa novom epizodom u sredu u 20.00.

NOVO - Serija Kurulus Osman gubi gledaoce

By: TV Exposed