Devet godina od premijere turske serije Medcezir / Plima i oseka

Snimanje novih turskih televizijskih serija ne prestaje. Ipak, postoje oni projekti kojih se mnogi rado sećaju.

Devet godina od premijere turske serije Medcezir / Plima i oseka

Foto Credits: Promo / Ay Yapim

Jedna od takvih serija je serija Medcezir / Plima i oseka. Ova televizijska serija je osvojila mnoga srca i zaista obeležila jedan period. Pomalo i neobično zvuči da je od premijere ovog projetka prošlo tačno devet godina. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Ay Yapim, a emitovano je ukupno 77 epizoda u dve sezone.

U radnji ove turske serije smo pratili Yamana. Yaman, koji živi u predgrađu Tozludere (Istanbul), je uhapšen i zatvoren sa bratom jer je njegov brat odlučio da ukrade automobil na benzinskoj pumpi. Do tog dana pokušavao je da promeni svoju sudbinu trudeći se da zaradi za dobar život. Te večeri je nevoljno uveden u zločin i njegov čisti dosije je bio uprljan. Upoznaje bogatog advokata Selima Sereza i tada kreće rasplet ove turske televizijske serije.

Ulogu Yamana Kopera u seriji Medcezir, glavnog lika je tumačio sjajni Cagatay Ulusoy. Njegova partnerka na sceni ove turske serije je bila Serenay Sarikaya koja je tumačila lik Mire Beylice. Pored njih u seriji Medcezir / Plima i oseka su glumili i Metin Akdulger, Hazar Erguclu, Taner Olmez, Baris Falay, Sebnem Donmez, Miray Daner, Meric Aral, Murat Aygen i drugi.

Da li ste gledali ovu tursku seriju? Kakvi su vaši utisci o projektu. Pišite nam u komentaru.

NOVO - Hakan Yilmaz posle četiri godine ponovo na TV ekranima

By: TV Exposed