Serija Crno srce uskoro na TV ekranima!

Serija Crno srce, čija je produkcija u rukama Tims&B Productions, a producenti su Timur Savci i Burak Sagyasar, završila je pripreme za novu sezonu.

Serija Crno srce uskoro na TV ekranima!

Foto Credits: RiriNano

Serija Crno srce koja će se emitovati na Show TV-u privući će pažnju gledalaca u novoj sezoni svojom pričom, svetom i zvezdanim glumačkim sastavom. Režiju serije potpisuje Uluc Bayraktar, a scenario Yildiz Tunc. Ekipa serije se prvi put okupila na probi čitanja scenarija.

Glumački sastav serije Crno Srce i likovi koje će tumačiti su sledeći:

Ece Uslu (Sumru), Aras Aydin (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancioglu (Hikmet), Burak Sergen (Samet).

Tu su i Genco Ozak (Esat), Ilker Aksum (Tahsin), Bulent Polat (Bunyamin), Ayse Tunaboylu (Enise), Gözde Cigaci (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabas (Esma), Sema Ceyrekbasi (Sakine) i Isil Yucesoy (Nihayet)…

Očaravajuća atmosfera Kapadokije

Tokom probe čitanja, ekipa je podelila svoje uzbuđenje, a rezultat su bili zabavni trenuci.

Serija Crno srce će, u očaravajućoj atmosferi Kapadokije, ispričati priču o porodici punoj tajni, gde se sudaraju ljubav, osveta i strast, uvlačeći gledaoce u duboko uzbuđenje!

Crno srce, koje će goreti vatrom ljubavi, ostati u senci osvete i dostići vrhunce strasti, uskoro će se sresti sa publikom.

Serija je uskoro na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Derya Pinar Ak se sve više ističe

By: TV Exposed