Čak i fotografija sa seta druge sezone serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo privlači dosta pažnje!

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koju potpisuje kompanija OGM Pictures, privukla je veliku pažnju na Netflixu prošle godine.

Čak i fotografija sa seta druge sezone serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo privlači dosta pažnje!

Foto Credits: aHaber

Interesovanje za tursku seriju Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja se u inostranstvu prikazivala pod nazivom Another Self, bila je velika motivacija za nastavak projekta.

Uz seriju Zeytin Agaci, koja je postala jedna od najgledanijih produkcija na Netflixu, obožavaoci Tube Buyukustun imali su priliku da još jednom pogledaju popularnu glumicu u zaista kvalitetnoj ulozi.

Tim je počeo da radi u Ajvaliku za drugu sezonu ove digitalne serije, koja je okupila veoma značajna imena poput Sede Bakan, Boncuka Yilmaza, Firata Tanisa, Rize Kocaoglua, Murata Boza i Serkana Altunoraka.

Velika očekivanja

Fotografiju sa seta je podelila producentska kompanija OGM Pictures, odnosno njihov nalog na društvenim mrežama, koji je najavio početak rada na drugoj sezoni serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo.

Ovo je započelo uzbudljiv proces za fanove koji su bili veoma radoznali za drugu sezonu ove turske serije.

Tim, koji je ponovo počeo da snima u Ajvaliku, usredsredio se na priču u drugoj sezoni. U okruženju društvenih mreža, iz zajedničkih komentara se može shvatiti da je uzbuđenje poraslo za one koji željno iščekuju novu sezonu serije.

Da li će projekat ispuniti očekivanja mnogobrojnih fanova i u nastavku – ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by OGM Pictures (@ogm.pictures)

NOVO - Sve veća očekivanja od serije Kizil Goncalar / Crveni pupoljci imaju osnova!

By: TV Exposed