Pinar Deniz ispričala anegdotu sa početka svoje karijere

Pinar Deniz je imala veoma uspešnu sezonu u TV seriji Kanala D, Yargi / Presuda, poslednje dve sezone.

Pinar Deniz ispričala anegdotu sa početka svoje karijere

Foto Credits: Haberturk

O glumici se govorilo zbog serije pod nazivom Aktris / Glumica, koja se nedavno emitovala na Disney Plus-u.

Fanovi Pinar Deniz su takođe veoma zadovoljni što je glumica imala snažan uspon u karijeri poslednjih godina.

Vatanim Sensin je jedna od najvažnijih TV serija za Pinar Deniz da je dostigla ovu tačku. Glumica, koja je u ovom projektu igrala lik po imenu Yildiz, uticala je na milione gledalaca i prošla kroz period velikih promena u svojoj karijeri.

Podsećajući se na ta vremena, Deniz je rekla da je dobronamernost njene majke dovela do neočekivanih situacija. Neko kome se dopao lik, odnosno glumica Pinar Deniz u TV seriji Vatanim Sensin poslao je svoju majku da je traži.

Poseta obožavaoca

Deniz je svoj šok objasnila ovim rečima: „Ovo je veoma smešno. Tada sam prvi put nakon emitovanja serije otišla u svoju kuću. Došla je žena, a moja majka ne poznaje ovaj sektor i rekla: „Želimo vašu ćerku, mom sinu se jako sviđa, ako je slobodna, doći ćemo da pitamo za nju.“.

Moja majka se takođe trudila da ga ne slomi i razočara. Otišla sam kući, žena ponovo čeka na vratima nakon nedelju dana. Onda me je videla. Rekla je:

“Kćeri moja, mom sinu si se jako svidela, mi zaista nećemo da se mešamo u tvoju glumu, možeš ponovo da glumiš. Mucala sam, ušla u auto, bilo je smešno.”.

Pinar Deniz, koja je ispričala da je njena majka jednom iz sažaljenja odvela mladog obožavatelja kući, rekla je da se, kada je jednog jutra ustala, suočila sa ovim obožavateljem i svojom majkom u pidžami.

Ovo je jedna simpatična anegdote glumice koja svoj kvalitet zaista dokazuje iz projekta u projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Feyza Civelek je ponosna na seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed