Feyza Civelek je ponosna na seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Feyza Civelek, koja igra lik Nilay u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, bila je jedno od imena sezone sa ovim istaknutim likom.

Feyza Civelek je ponosna na seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja se razvila od lika Lare u TV seriji Adini Feriha Koydum 2011. godine, takođe je radila u produkcijama Gullerin Masali, Bir Umut Yeter i Sol Yanim.

Feyza Civelek, koja je u mislima mnogih sa likom Nilay u seriji Kizilcik Serbeti, koja je obeležila ovu sezonu, rekla je da su imali veoma dobru sezonu. Glumica je izjavila da su sa kolegama napravili veoma dobar ambijent.

Glumica, koju gledamo kao Nilay, koja ima veliki potencijal da iznenadi kao Nursemin lik u seriji, ostavlja iza sebe veoma važnu sezonu u pogledu sopstvene karijere.

Dobra sezona

Feyza Civelek pridružila se listi popularnih imena na društvenim mrežama, kao i drugi glumci, serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Glumica je rekla:

„Imali smo veoma dobru sezonu, i kao tim i za našu publiku, koja je prelepa, naporna i puna iznenađenja.”.

Objašnjavajući da je predvidela ovaj veliki uspeh serije i da su se njena očekivanja ostvarila, Civelek je izjavila da u početku nije bila razočarana ni niskom gledanošću i da je verovala da će doći do boljih rezultata. Glumica je na tu temu izjavila:

„U početku sam to očekivala, ali onda nisam izgubila nade jer su naše ocene bile pomalo razočaravajuće. Ali sada smo postigli veliki uspeh, ponosna sam na to“.

NOVO - Hande Ercel kao tužiteljka Leyla u seriji Iki Yabanci

By: TV Exposed