Ayca Aysin Turan je veoma uzbuđena zbog nove uloge

Obožavaoci Ayce Aysin Turan su želeli da ponovo vide svoju omiljenu glumicu na ekranima još od decembra, kada je serija Ada Masali napravila svoje finale.

Ayca Aysin Turan je veoma uzbuđena zbog nove uloge

Foto Credits: RiriNano

Ayca Aysin Turan je više volela da se odmori od serija i kamera i da neko vreme bude podalje od TV ekrana. Trenutno u prvi plan dolazi sa vestima da će se ponovo pojaviti pred kamerama ali ovaj put za novi film.

Turan, koja je nedavno bila na odmoru sa svojim dečkom Alpom Navruzom, trenutno se priprema za svoj novi projekat u kom će tumačiti glavnu ulogu. Prelepa glumica, koja je postala partnerka Ekinu Kocu u filmu pod nazivom Inandir Beni, daće život liku po imenu Sahra.

Snimanje filma Inandir Beni, koji se radi u produkciji kompanije Taff Pictures trebalo bi da počne uskoro. Obožavaoci Ayce Aysin Turan takođe su zainteresovani za film, koji će se snimati u Asosu, izuzetno romantičnom i istorijskom mestu. Glumica je takođe veoma uzbuđena zbog filma čiji kadrovi će biti snimljeni u veličanstvenoj prirodi Severnog Egeja.

Govoreći o filmu po prvi put, glumica je podelila informaciju da će snimanje početi posle praznika. Ayca Aysin Turan je rekla:

„Ići ćemo na set posle praznika. Veoma sam uzbuđena. Biće to naivna ljubavna priča”, dok se uzdržala od davanja informacija o liku koji će tumačiti u ovom projektu.

Ayca, koja je izjavila da je na probama prvi put srela svog partnera Ekina Koca, u potpunosti je spremna za rad na novom filmu, za koji se nada da će se dopasti gledaocima.

NOVO - Hazal Kaya privlači pažnju fit izgledom (FOTO)

By: TV Exposed