Priprema se nova turska serija – Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Rad na scenariju turske serije Kral Kaybederse se nastavlja. Razlog u malom kašnjenju projekta su visoke ambicije producenta Onura Guvenatama. Onur želi da nova turska serija bude na tako visokom nivou da može da parira holivudskim hit projektima. Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi će najverovatnije biti emitovana na jednoj od digitalnih platformi. Ovakva ...

Priprema se nova turska serija – Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Rad na scenariju turske serije Kral Kaybederse se nastavlja.

Razlog u malom kašnjenju projekta su visoke ambicije producenta Onura Guvenatama. Onur želi da nova turska serija bude na tako visokom nivou da može da parira holivudskim hit projektima. Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi će najverovatnije biti emitovana na jednoj od digitalnih platformi.

Ovakva najava producenata turskih projekata nije novost, ali treba imati u vidu da je Onur Guvenatam zadužen za dve trenutno veoma popularne turske serije – Masumlar Apartmani i Kirmizi Oda. Uz to Onur je radio i na projektima Atiye i The Protector koje su takođe bile veoma uspešne serije ali na digitalnim platformama. Njegove ambicije imaju osnova, a na Guvenatamu je da to sve i dokaže i potvrdi u novom projektu.

NOVO - Irem Helvacioglu o psihičkom zlostavljanju koje je doživela

By: TV Exposed