Poznato koje turske serije Show TV-a se završavaju na kraju sezone!

Stigle su nove vesti vezane za turske televizijske serije. Prenosimo o čemu se radi.

Poznato koje turske serije Show TV-a se završavaju na kraju sezone!

Foto Credits: IMDB

Turski televizijski kanal Show TV je emitovao i emituje nekoliko zanimljivih serija. Najnovije vesti koje su stigle, neće se baš dopasti svima. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, sve serije ovog televizijskog kanala koje su počele u prethodnim sezonama će biti završene na kraju ove. Odnosno, nijedna od serija koje se trenutno emituju a počele su ranije, neće dobiti nastavak u vidu nove sezone. Po završetku ove, serije će biti završene.

Da razjasnimo ovo se odnosi na turske serije Uc Kurus / Tri novčića i Aziz. Serije Oglum / Moj sin i Baba / Otac su tek počele i njihova sudbina zaista nije izvesna.

O tome da će serija Uc Kurus / Tri novčića biti završena se već zna dosta. Od ranije je poznato i da će finale ovog projekta najverovatnije biti u 26. epizodi.

Ono što je novost je to da serija Aziz neće dobiti nastavak u vidu nove sezone. To ni ne čudi preterano, jer projekat ne ostvaruje neke preterano dobre rezultate rejtinga i glednaosti. Po svemu sudeći, Murat Yildirim i ekipa koja snima ovu seriju će uskoro biti slobodni pri izboru novog posla...

NOVO - Basak Dizer ima veliko srce!

By: Milt-TV Exposed