Novo priznanje za Hande Ercel

Turska glumica Hande Ercel je definitivno jedna od javnih ličnosti u toj zemlji koja je obeležila 2021. godinu. Njena popularnost je počela i godinu pre, ulogom u seriji Sen Cal Kapimi.

Novo priznanje za Hande Ercel

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je dobila nekoliko miliona pratilaca na društvenim mrežama, odnosno Instagramu u vrlo kratkom roku. To je svrstava u sam vrh po broju fanova. Pre nekoliko meseci je po tom parametru preskočila do skoro neprikosnovenog Buraka Ozcivita. Njena popularnost je sve veća i to ne samo u Turskoj, već širom sveta. Pažnju je privukla glumom i serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Kasnije je nekoliko meseci (a i danas) bilo reč o njenoj vezi sa kolegom iz te serije Keremom Bursinom. Uz to, neki Hande smatraju jednom od najlepših žena na svetu. Da li je to baš tako, ostavljamo svakome od vas da prosudi, jer je lepota zaista u oku posmatrača.

Zbog svoje glume i lepote Ercel dobija sve veći broj priznanja. Ta priznanja stižu i iz drugih zemalja, van granica Turske. Prenosimo celu vest.

Hande Ercel je izabrana kao Girl of the year 2021 u Rusiji. Odnosno nagradu će dobiti od strane ruske edicije magazina ELLE. Zvanična dodela nagrada će biti krajem ovog meseca kada će glumica dobiti još jednu u nizu nagrada. Još jedno lepo priznanje za ovu veoma talentovanu tursku glumicu.

NOVO - Stopirano snimanje nove turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

 By: Milt-TV Exposed