Stopirano snimanje nove turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Stižu ne baš lepe vesti sa seta turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Snimanje je stopirano do daljeg.

Stopirano snimanje nove turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Dizilah

Snimanje nove turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre je stopirano, potvrđeno je od strane produkcije. Razlog za to je pojava koronavirusa na setu. Među zaraženima su glumice Almila Ada i Veda Yurtsever kao i režiser Eda Teksez. Oni nemaju ozbiljnijih simptoma, ali će boraviti u karantinu dok ne dobiju negativan test. Do tada i njihovog povratka na set neće biti snimanja ove nove turske televizijske serije.

Podsećamo, radnja serije Uc Kiz Kardes će doneti priču o sudbini tri sestre koje se zovu Donus, Derya i Turkan. Serija predstavlja adaptaciju knjige Iclal Aydin koja će i sama tumačiti jednu od uloga.

Scenario za ovaj projekat adaptira Ayse Isikmen. Pored navedenih glumaca u seriji će se pojaviti i Nazli Senem Unal, Ozgu Kaya, Reha Ozcan, Berker Guven, Melisa Berberoglu, Hakan Atalay i drugi.

Turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre će biti emitovana na Kanalu D. Ostaje da vidimo da li će ova neočekivana pauza u snimanju serije uticati i na datum premijere koji će biti poznat u narednom periodu.

NOVO - Bedia Ener o odnosu između Fahriye Evcen i Gokce Bahadir

 By: Milt-TV Exposed