Bedia Ener o odnosu između Fahriye Evcen i Gokce Bahadir

Glumica Bedia Ener koja je glumila Neyyir u TV seriji Kad lišće pada, govorila je na temu navodnog skandala, odnosno skuoba između Fahriye Evcen i Gokce Bahadir. Evo i šta je Bedia rekla na tu temu.

Bedia Ener o odnosu između Fahriye Evcen i Gokce Bahadir

Foto Credits: Haberler

Bedia Ener je istakla da između Gokce Bahadir i Fahriye Evcen nikada nije bilo prijateljstva. Fahriye je mirna, povučena, tiha, prijatna osoba, ali se svima odnosi sa poštovanjem. Nikada nije imala problem sa Gokce, niti sa bilo kim od kolega na setu.

Bahadir je potpuna suprotnost od Evcen. Gokce je uvek tu, peva, „oživljava“ celu atmosferu na snimanjima. Generalno gledano njih dve su potpuno različite osobe. Njih dve dakle nisu bile prijateljice, ali nikakve svađe ni sukoba nije bilo. Na setu se sve odvijalo u najboljem mogućem redu.

Kada su je novinari upitali da li ju je Fahriye pozvala na svoje venčanje, Bedia Ener je rekla da nije. O svadbi i činu venčanja je saznala na televiziji. To smatra normalnim, jer na svadbe budu pozivani bliski ljudi, rodbina, prijatelji sa kojima se druži, a ne bivše kolege. Kada bi pozivali sve bivše kolege, sve bi pomalo i izgubilo smisao, smatra Ener.

NOVO - Turski glumac Tolga Karel čudesno preživeo strašnu nesreću! (VIDEO)

 By: Milt-TV Exposed