Nova žestoke kritike na račun Neslihan Atagul

Turska glumica Neslihan Atagul ponovo se našla na meti žestokih kritika. Ovaj put kritike na njen račun su izneli voditelji programa Soylemezsem Olmaz. Oni su između ostalog naveli da je glumica izmislila kompletnu priču oko navodne bolesti. Ta cela priča se prema njima rastvorila poput balona od sapunice. Prema njihovim navodima, došlo je do nekakvog ...

Nova žestoke kritike na račun Neslihan Atagul

Turska glumica Neslihan Atagul ponovo se našla na meti žestokih kritika.

Ovaj put kritike na njen račun su izneli voditelji programa Soylemezsem Olmaz. Oni su između ostalog naveli da je glumica izmislila kompletnu priču oko navodne bolesti. Ta cela priča se prema njima rastvorila poput balona od sapunice. Prema njihovim navodima, došlo je do nekakvog sukoba na setu i napravljen je takav dogovor da glumica u javnost izađe sa pričom kako je navodno imala zdravstvenih problema. Prema njihovim navodima, vrlo brzo je na osnovu načina života koji Neslihan vodi postalo jasno da ona uopšte nije bolesna. Voditelji tog programa su još dodali i to da je Neslihan Atagul dobra glumica ali loše vaspitana osoba!

Na ove kritike su reagovali mnogi glumicini fanovi koji su bili izuzetno ljuti zbog grubih komentara na račun njihove miljenice.  Ovo nije prvi put da se u Soylemzsem Olmaz programu izgovaraju takve i slične stvari. Utisak je da su ovog puta zaista preterali.  

NOVO - Važna promena u seriji Dogdugun Ev Kaderindir

By: TV Exposed