Serhat Kilic i Bahar Sahin su uzbudjeni zbog nove serije

Tetikcinin Oglu / Sin strelca, projekat čiji je scenario napisao Gokhan Horzum, sada će biti alternativna serija utorkom uveče.

Serhat Kilic i Bahar Sahin su uzbudjeni zbog nove serije

Foto Credits: Haberler

U rediteljskoj fotelji su Yagiz Alp Akaydin i Emre Aybek a projekat Tetikcinin Oglu / Sin strelca se sastaje sa publikom na Fox TV-u svakog utorka u 20:00.

Timucin Esen i Sevket Coruh su u glavnim ulogama u ovoj TV seriji. Uz Sezin Akbasogullari, Genco Ozak, Serhat Kilic, Bahar Sahin i Baran Can Eraslan su takođe važna imena u seriji.

Serhat Kilic, koji će oživeti lik Esata u seriji Tetikcinin Oglu, izrazio je koliko ga je projekat impresionirao sledećim rečima:

„Scenario koji je napisao dobro napisan, pametan i iskusan pisac najavljuje to od prve stranice. Tetikcinin Oglu je jedan takav posao. Povrh toga, ako snima režiser sa kojim smo sa zadovoljstvom radili, mi nismo među onima koji mogu da kažu ne takvom projektu.”.

Dobar start

Prezadovoljna je i glumica Bahar Sahin, koja se posle duže pauze pojavila pred obožavaocima sa svojom televizijskom serijom. Mlada glumica je o seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca između ostalog rekla:

„Veoma sam srećna što sam deo takvog projekta. Naše snimanje se nastavlja u Bodrumu. Zajedno smo sa veoma vrednim glumcima i divnom ekipom. Naše snimanje je veoma prijatno.”.

Projekat je imao dobar start kada je u pitanju rejting, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija koja je za sada zaista pozitivna.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Şahin (@baharsahiin)

NOVO - Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca osvaja društvene mreže

By: TV Exposed