Serenay Aktas u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Serenay Aktas, koja je rođena 1993. godine, prva je bila na dnevnom redu kao fudbalerka, ali je svojim nastupom u produkcijama u kojima je učestvovala napravila važne korake u glumi.

Serenay Aktas u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Foto Credits: Haberler

Aktas, koja je na setovima počela da se pojavljuje od 2010. godine i koju smo gledali u različitim ulogama u TV serijama i filmovima jedan za drugim, takođe je privukla pažnju velike baze obožavatelja. Glumica, koja je imala dobar posao sa likom Gulum u TV seriji Arka Siradakiler, takođe je dobila veliko priznanje sa likom Burcu u TV seriji Meryem.

Glumica, koja je nedavno privukla pažnju svojim kratkim ulogama u različitim TV serijama, vraća se na ekran kao gostujuća zvezda u jednoj od uspešnih TV serija sezone, Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

Serenay Aktas, koja se zaredom za kratko vreme pojavljivala u TV serijama Savasci / Ratnik, Kalp Yarasi i Sevmek Zamani, ovog puta će se sastati sa publikom kao policajka. Aktas, koja će tumačiti lik Pelin Gorkem, policajke iz policijske uprave u Ankari, izazvaće ljubomoru između glavnih likova priče, Sadija i Songul. Dok je Songul na dužnosti da zaštiti italijanskog kurira droge koji joj je dodeljen, druga policajka, Pelin Gorkem je zadužena da zaštiti Sadija.

Ovi privremeni zadaci izazivaju vidljiv sukob. Ne bi bilo pogrešno reći da će epizode ​​u kojima će Serenay Aktas gostovati u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se četvrtkom uveče emituje na Show TV-u biti veoma zanimljive.  

NOVO - Dogukan Gungor postaje sve popularniji!

By: TV Exposed