Dogukan Gungor postaje sve popularniji!

Mladi Dogukan Gungor postao je jedan od najzastupljenijih glumaca poslednjeg perioda sa likom Fatiha, kojeg tumači u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Dogukan Gungor postaje sve popularniji!

Foto Credits: DiziCentral

Dogukan Gungor, koji ima uspešno partnerstvo sa Silom Turkoglu, za kratko vreme u karijeri, koju je započeo 2020. godine, stekao je podršku velike baze obožavalaca. Oni koji se sećaju serije Zumruduanka pamtiće Pelin Abay i Dogukana Gungora, koji su igrali važne uloge. Ovaj duo je bio iznenađujući debitantski par serije. Gungor je ostavio trag u glavama publike likom Hamita kojeg je igrao.

Gungor, koji je prošle sezone bio i u seriji Hakim / Sudija, privukao je pažnju u seriji Kizilcik Serbeti, koja je ove sezone počela kao oluja. Deljenje glavne uloge sa još jednim novim poznatim mladim imenom kao što je Sila Turkoglu bio je važan plus za Dogukana Gungora. Podrazumeva se da će TV serija Šerbet od brusnice imati veliki uticaj na njihove karijere, u vreme kada dvoje mladih glumaca cvetaju na društvenim mrežama.

Dogukan Gungor je takođe osvojio prvo mesto u anketi gledalaca koji prate turske TV serije širom sveta, otkrivajući koliko je njegova popularnost rasprostranjena. Izbor Dogukana Gungora za najboljeg glumca u istraživanju turskih TV serija pokazuje koliko je uticajan bio nedavni angažman glumca.

U ovoj anketi sprovedenoj za januar, partner Sile Turkoglu u novoj seriji, bio je ispred njenog bivšeg partnera Halila Ibrahima Ceyhana. Halil Ibrahim Ceylan, koji je došao odmah iza Gungora, koji je izabran za najboljeg muškog glumca u januaru sa 65.213 glasova, dobio je ukupno 63.648 glasova.

NOVO - Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je na dobrom putu!

By: TV Exposed