Aytac Sasmaz u novom istorijskom projektu Ilk Gokturk / Prvi Gokturk!

Potvrđena je informacija da će se snimati još jedna nova turska istorijska serija. U pitanju je serija koja će doneti priču o osnivaču Gekturk Kaganata, Istemiju Kaganu.

Aytac Sasmaz u novom istorijskom projektu Ilk Gokturk / Prvi Gokturk!

Foto Credits: IMDB

Serija koja će doneti priču o velikoj i važnoj istorijskoj ličnosti nosi naziv Ilk Gokturk ili u prevodu Prvi Gokturk. O samom projektu će biti mnogo više reči u narednom periodu. Prema najavama očekuje nas zaista obiman i ambiciozan projekat. Ono što je postalo poznato je to ko će tumačiti glavnu ulogu u ovoj novoj turskoj seriji. Glavni lik Istemija Kagana će tumačiti Aytac Sasmaz. Na taj način se pridružio sve većem broju svojih kolega koji rade na istorijskim serijama.

Aytac Sasmaz se u dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavio u pet projekata. Poslednja serija u kojoj je radio bila je Baht Oyunu. U tom projektu je tumačio lik po imenu Bora Dogrusoz.

Pre toga je glumio u seriji Hekimoglu. U toj TV seriji je tumačio lik Emrea Acara. Poznat je i kao Feyzullah Altiparmak (Caylak) iz serije Soz. Upravo mu je ta uloga predstavljala pravu odskočnu dasku u karijeri.

NOVO - Poznato kada će biti premijera turskog filma Benden ne olur

 By: Milt-TV Exposed