Tarik Emir Tekin ima više talenata

Tarik Emir Tekin, sin poznate glumice Sevval Sam, postao je jedan od najupečatljivijih mladih talenata u poslednjem periodu.

Tarik Emir Tekin ima više talenata

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je 2 sezone uspešno tumačio lik Selcuka u TV seriji Sadakatsiz / Neveran, napravio je veliki iskorak u sopstvenoj karijeri. Nakon efektne glumačke izvedbe, Tarik Emir Tekin, glavni muški glumac serije Bir Peri Masalı, početkom ove sezone, pojavio se pred kamerama sa Alinom Boz. Iako serija nije dobila očekivanu pažnju, bilo je važno da je trajala 13 epizoda, a priliku za novo iskustvo dobro je iskoristio i Tarik.

Nakon finala serije, mladi glumac je počela da se odmara i, što je još važnije, da razvija različite teme. Govoreći o pisanju priče za kratki film, Tarik Emir Tekin ima za cilj da napravi drugačiju ekspanziju karijere tako što će sedeti u rediteljskoj fotelji nakon nekog vremena kada se ova priča formira. U želji da se to dogodi u budućnosti, ako ne za kratko vreme, mladi glumac je objasnio da je sebi dao kratak predah uz odmor od mesec dana. Tarik je rekao:

„Naša priča je gotova, odmorio sam se mesec dana. Malo ću se smiriti. Nakon toga, proceniću nove projekte. Dobre priče stižu. Radujem se što ću videti sa kojima ću se ukrstiti.“.

Govoreći o želji da se vrati u setove i da je dobijao dobre ponude, Tekin će po svemu sudeći 2023. godinu provesti punim plućima. Objašnjavajući da radi muziku, piše i crta slike, mladi glumac je rekao: „Za mene je najbolje da stvaram, pretvorim u nešto. Ja sam malo umoran. Odmaram se, proizvodim, pišem.”.

Tekin, koji planira da napravi prve korake ka režiji snimanjem kratkog filma, rekao je: „Dozvolite mi da snimim kratki film, možda posle toga. Ne uskoro, ali režija će možda biti u nekom trenutku.”

View this post on Instagram

A post shared by Taro (@taroemir)

NOVO - Lik koji Ceren Karakoc tumači u seriji Kizilcik Serbeti se sve više ističe

By: TV Exposed