Sevket Coruh i serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca ponovo u centru pažnje

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca donela je dašak svežeg vazduha u utorak uveče. Za mnoge gledaoce, Sevket Coruh, koji igra lik Iskendera, pojavljuje se kao jedan od razloga za gledanje serije.

Sevket Coruh i serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca ponovo u centru pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Lik Iskendera, koji je osnovao kriminalnu organizaciju, ima Korkmaza kao ubicu u seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca. U stvari, Korkmaz i Iskender su prijatelji već 40 godina, ali se ovo prijateljstvo pretvorilo u partnerstvo interesa.

Korkmaz muku muči i da pronađe ženu i sina za kojima godinama traga. Nada je ono što ga održava u životu. Najupečatljivija scena prve epizode ​​bio je susret Korkmaza sa sinom Metinom, kojeg je tražio 22 godine.

Međutim, Metin je poznat i kao ubica Iskenderovog sina. Dakle, Iskenderov jedini cilj je da ubije Metina i da mu se osveti. Naravno, svom 40-godišnjem prijatelju Korkmazu neće oprostiti njegovu izdaju. Sve to privlači publiku i stvara interesovanje za ovu tursku seriju.

Sevket Coruh i serija Arka Sokaklar

Takođe postoje milioni gledalaca koji imaju na umu Sevketa Coruha kroz lik Mesuta i pamte mnoge njegove scene iz serije Arka Sokaklar.

Međutim, postoji činjenica da su oni koji su gledali Sevketa Coruha u TV seriji Tetikcinin Oglu pomislili da je talenat koji može da uđe u srca miliona na ekranu sa različitim likovima tokom godina možda protraćen u seriji Arka Sokaklar.

Iako je uspeh igrati isti lik u seriji dugi niz godina, ako je ovaj glumac sposoban da utiče na milione u različitim ulogama, biti godinama u istom projektu zapravo znači gubitak za one koji ga vole.

Dokaz za te tvrdnje je svakako serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca i interesovanje koje stvara projekata kao i Sevketova gluma.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Pad interesovanja za seriju Gonul Dagi

By: TV Exposed