Mesut Ozkececi u seriji Hekimoglu

Mesut Ozkececi završio je snimanje serije Menajerimi Ara. Najavljeno je da će gostovati u seriji Hekimoglu. U jednoj od narednih epizoda videćemo ga u ulozi novinara. Mesut Ozkececi živi između Istanbula i Milana (Italija). Govori tečno turski, engleski i italijanski. Mesut Ozkececi poznat je i kao model i zaštitno lice različitih međunarodnih brendova. Pojavio se ...

Mesut Ozkececi u seriji Hekimoglu

Mesut Ozkececi završio je snimanje serije Menajerimi Ara. Najavljeno je da će gostovati u seriji Hekimoglu. U jednoj od narednih epizoda videćemo ga u ulozi novinara.

Mesut Ozkececi živi između Istanbula i Milana (Italija). Govori tečno turski, engleski i italijanski. Mesut Ozkececi poznat je i kao model i zaštitno lice različitih međunarodnih brendova. Pojavio se u različitim televizijskim reklamama u Turskoj i na Internetu. Sa Mesutom su radili različiti brendovi, od Samsunga do Huaveija i Mercedesa. Često sarađuje sa televizijskim kompanijama kao snimatelj glasa, radio stanicama i pozorišnim agencijama za prevođenje predstava sa engleskog na turski jezik.

Poznat je po serijama: 'Nadir Alaca', 'Dirilis Ertugrul', 'Gulperi', 'Soz', 'Yasak Elma' i 'Muhtesem Yuzyil'.

By: TV Exposed

NOVO-Can Yamanova luda noć (FOTO)