Hazal Kaya - Volim da jedem hranu koja mnogo goji a ne bih smela!

Turska glumica Hazal Kaya gostovala je u talk showu Terrace Noir. Taj talk show je emitovan na Youtube pre nekoliko dana.

Hazal Kaya - Volim da jedem hranu koja mnogo goji a ne bih smela!

Foto Credits: Daily Sabah

Tokom gostovanja, Hazal Kaya je otkrila razne stvari o sebi. Glumica je priznala da je postala prijatelj sa fotografom serije Son Yaz | Poslednje leto zbog "podmuklog cilja". Ona je to učinila iz razloga da fotograf beleži što bolje fotografije njenog supruga. Njen suprug, Ali Atay kako kaže glumica, ne voli baš mnogo da se slika. Ipak ona želi što veći broj fotografija za uspomenu. Pogotovo kada je u pitanju taj projekat koji joj se zaista dopada.

Pored te teme, Hazal Kaya je govorila i o ishrani. Ona uživa u ukusnoj i dobro pripremljenoj hrani. Pogotovo voli hranu koja mnogo goji. S obzirom da ima dijabetes, glumica ne bi smela da konzumira takvu hranu. To je kako je rekla, jače od nje i jednostavno ne može da odoli.

Ova sjajna turska glumica trenutno radi na novom projektu. Hazal će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji Imkansiz | Nemoguće. Pored nje, glavni protagonisti ovog novog projekta će biti Bugra Gulsoy i Ozan Dolunay. Serija Imkansiz je turska adaptacija japanske drame Oasis.

NOVO - Firat Celik i Irem Helvacioglu u vezi već šest meseci?!

 By: Milt-TV Exposed