Novi detalji radnje turske serije Imkansiz | Nemoguće

Imkansiz | Nemoguće je još jedna turska serija na kojoj se aktivno radi. Reč je o turskoj adaptaciji japanske serije Oasis.

Novi detalji radnje turske serije Imkansiz | Nemoguće

Foto Credits: MF Yapim

U glavnim ulogama serije Imkansiz | Nemoguće pojaviće se Hazal Kaya, Bugra Gulsoy i Ozan Dolunay. Serija se radi u produkciji kompanije Medyapim. Režiser na projektu je Arda Sarigun, poznat po svom radu na seriji Babil.

Kratak opis serije Imkansiz | Nemoguće govori da ćemo gledati priču o usamljenoj devojci koja nakon neočekivanog spleta okolnosti počinje novi život sa porodicom ispunjenom ljubavi koja je njoj nedostajala. Gledaćemo priču o devojci koju roditelji nisu želeli. Tužna i odbačena, pokušaće da izvrši samoubistvo skokom sa mosta. U tome nije uspela, odustala je, otišla je u obližnji kafić gde je srela detektiva koji joj pomaže i odvodi je u bolnicu.

U bolnici shvata da nisu uspeli da je identifikuju i da joj se stvara prilika da živi drugi život. Zbog toga se pretvara da je izgubila pamćenje. Detektiv koji je ostao bez supruge se nedavno doselio u taj grad sa svoje troje dece je prima u svoj dom. Devojka će po prvi put osetiti kako izgleda kada je porodični dom ispunjen srećom i osmesima. Naći će se u porodici o kakvoj je do tada mogla samo da mašta...

Ulogu devojke će tumačiti Hazal Kaya a detektiva će glumiti Bugra Gulsoy.

NOVO - Promena dana emitovanja serije Icimizden Biri | Jedan od nas - pokušaj da se spase projekat!

 By: Milt-TV Exposed