Promena dana emitovanja serije Icimizden Biri | Jedan od nas - pokušaj da se spase projekat!

Turska serija Icimizden Biri | Jedan od nas od samog starta nema neki visok rejting. Projekat je sada zapao u pravu krizu.

Promena dana emitovanja serije Icimizden Biri | Jedan od nas - pokušaj da se spase projekat!

Foto Credits: IMDB

Icimizden Biri je relativno nova serija. Premijera serije je bila 12. septembra, dakle pre manje od mesec dana. U njoj gledamo ljubavnu priču muslimanke iz tradicionalne porodice i momka hrišćanina. Njih dvoje u ovoj seriji glume Ozge Yagiz i Bora Akkas.

Od prve epizode gledaoci nisu baš preterano oduševljeni ovim projektom. Čak i oni kojima se osnovna priča serije dopala, način na koji je razrađena nije oduševio. Gledanost je na niskom nivou. Zbog toga je doneta odluka rukovodstva kanala Show TV vezana za ovaj projekat.

Promenjen je dan emitovanja serije. Serija Icimizden Biri će od naredne epizode biti emitovana utorkom. Ovo je pokušaj da se ceo projekat sačuva od gašenja. Ukoliko serija i nakon pomeranja dana emitovanja bude imala loš rejting, sledi ukidanje celog projekta.

Sve vezano za ovu tursku seriju ide silaznom putanjom. Ostaje da vidimo da li će promena dana emitovanja uticati i poboljšati interesovanje za projekat. Realno, za tako nešto su male šanse.

NOVO - Kraj za tursku seriju Ikimizin Sirri | Naša tajna

 By: Milt-TV Exposed