Deniz Baysal napustila seriju Teskilat, šta dalje?!

Tužna vest za fanove turske glumice Deniz Baysal je potvrđena i izazvala dosta nezadovoljstva.

Deniz Baysal napustila seriju Teskilat, šta dalje?!

Foto Credits: RiriNano

Posle tri godine rada na TV seriji Teskilat / Organizacija, glumica je odlučila da napusti glumačku ekipu, dirljivo se oprostivši od fanova projekta i kompletnog seta.

Serija Teskilat / Organizacija, koja je počela na turskom državnom kanalu TRT1, 7. marta, 2021. godine, brzo je osvojila srca velikog broja publike.

Glavne uloge u prve dve sezone tumačili su Caglar Ertugrul i Deniz Baysal. Kasnije je Caglar napustio serije, ali je Deniz odlučila da nastavi svoj rad u ovom projektu.

Početak treće sezone označio je prekretnicu za seriju kada se Murat Yildirim pridružio glumačkoj ekipi ove TV serije, formirajući divan duo sa Deniz Baysal.

Oproštaj na društvenim mrežama

Međutim, nakon po završetku treće sezone, postalo je poznato da je Deniz donela odluku da se završi njen rad u ovoj TV seriji i nastavi dalje. Glumica je ostavila dirljivu poruku, zahvalivši joj se obožavaocima za njihovu podršku.

Prema rečima poznate novinarke Birsen Altuntas, Murat Yildirim je potpisao a ugovor za četvrtu sezonu, koja će imati potpuno novu radnju. Da li će biti uspešna, saznaćemo uskoro.

Ostaje i da vidimo u kom novom projektu ćemo gledati Deniz Baysal

NOVO - Turske serije još jednom dokazuju svoju popularnost

By: TV Exposed