Engin Akyurek dobio nova priznanja!

Engin Akyurek je poslednji put bio na TV ekranu sa serijom Sefirin Kizi. Zatim se mnogo pričalo o seriji Kacis / Bekstvo koja je snimana za Disney plus i čija priča takođe pripada njemu.

Engin Akyurek dobio nova priznanja!

Foto Credits: Al Bawaba

Serija Kacis, u kojoj je preuzeo glavnu ulogu sa Irem Helvacioglu, takođe je bila od velikog značaja kao prva turska originalna produkcija Disney+ platforme. Postoji proces u kome je serija počela da utiče na međunarodnu arenu.

Engin Akyurek, sa svojim drugim TV serijama, povećava svoju popularnost širom sveta, posebno u Latinskoj Americi. Upravo u ovom periodu sprema se da na ekran izađe sa serijom Adim Farah / Zovem se Farah, koja je izuzetno ambiciozna produkcija.

Nakon što se proslavio u projektima u kojima je učestvovao svojom uspešnom glumom, Akyurek je takođe nominovan i dobija nagrade na nacionalnim i međunarodnim ceremonijama nagrada. Konačno, nagrada koja je stigla glumcu je sa ceremonije dodele nagrada Altin61! Ove godine je održano 8. izdanje Altin61, nezavisne ceremonije dodele nagrada koju su osnovali studenti univerziteta.

Dok je serija Kacis na Disney+ platformi izabrana za „Najbolju digitalnu seriju godine“, Engin Akyurek je osvojio nagradu „Najbolji glumac godine u digitalnoj seriji“. Osim što je njegov projekat izabran za najbolju digitalnu seriju, za seriju za koju je napisao priču, sam glumac je dobio nagradu, na neki način dobio dve nagrade sa platforme. Akyurek nije mogao da ode na dodelu nagrada jer je bio na snimanju svoje drame koja je upravo počela da se snima, ali se svima zahvalio objavom koju je podelio na svom Instagram storiju.

NOVO - Ruya Helin Demirbulut je dobila veliku šansu u seriji Ego

By: TV Exposed