Burcu Ozberk o planovima za budućnost

Poslednje scene serije Ask Mantik Intikam se snimaju i ekipa će se uskoro oprostiti od seta. Burcu Ozberk, koja je potvrdila da su pri kraju snimanja, rekla je da su uradili dobar posao kada je reč o ovom projektu.

Burcu Ozberk o planovima za budućnost

Foto Credits: IMDB

Glumicu su pitali o planovima za budućnost, tačnije šta će raditi nakon ove serije. Burcu Ozberk, koji intenzivno radi na setu od juna, odlazi na odmor od 2-3 nedelje kada se snimanje završi. Glumica, koja planira da ode na Daleki istok, nije jasno rekla gde tačno će se odmoriti.

Burcu takođe želi da se vrati na pozorišne scene koje je igrala u Ankari godinama unazad. Ozberk, koja je gledala predstavu Aydinlikevler, rekla je da bi veoma volela da se vrati na scenu pozorišta. Glumica dakle  takođe može da počne da radi u pozorištu nakon kraja TV serije Ask Mantik Intikam.

Burcu Ozberk je pre nekoliko dana izjavila: „Posao je gotov. Imam 2-3 nedelje slobodne. Otići ću na Daleki istok.“. Glumica, koja je počela da dobija nove predloge projekata, odnosno ponude za nove uloge započela je pregovore.

Ozberk, koja je takođe poručila svojim fanovima da bi uskoro mogla biti u novom projektu, rekla je: „Postoje projekti, postoje stvari. Ima stvari o kojima smo razgovarali.”. Iako glumica još nije rešila novi projekat, takođe je otkrila da će, ako dobije dobar posao, odnosno ulogu koja joj odgovara vrlo brzo ponovo biti na snimanju.

NOVO - Ozge Ozpirincci - Bez nove serije na leto

By: Milt-TV Exposed