Ekin Turkmen blizu nove serije

Ekin Turkmen, koja je rođena u Istanbulu 1984. godine, jedna je od glumica koje se poslednjih godina retko viđaju na televiziji. Ekin, koja je na setovima od 2002. godine i gledali smo je u mnogo različitih projekata, ostala je upamćen po liku Ozlem u TV seriji Aci Hayat.

Ekin Turkmen blizu nove serije

Foto Credits: IMDB

Glumica, koju smo gledali kao Zeynep u TV seriji Menekse i Halil, igrala je i lik Elif u TV seriji Kucuk Kadin.

S druge strane, gledali smo glumicu u liku Pamuk u veoma popularnoj TV seriji Adanali, koja je jedno vreme bila pravi hit. Glumica, koja je privukla pažnju zbog svog odsustva u TV serijama poslednjih godina, bila je među poznatim ličnostima koje su prisustvovale venčanju Cedija Osmana i Ebru Sahin u Cesmeu.

Ekin Turkmen, koja se kao gostujuća glumica pojavila sa likom Meryem u seriji Ramo, privukla je pažnju i likom Sevil u seriji Leyla ile Mecnun.

Navodeći da su i promena generacije i selektivnost bili presudni u učešću u malom broju projekata, Ekin je izjavila:

„Kako sam postala selektivnija i sazrevala, moje uzbuđenje se oko posla malo smanjilo. Mogu se samo uzbuđivati zbog veoma dobrih projekata. Ni ti dobri projekti se ne nude uvek. Sada su poznati producenti sa kojima želim da radim, čekam glumce sa kojima imam želju da radim“, rekla je ona.

Ekin Turkmen se pominje medju među imenima u serijskoj verziji filma Organize Isler. Yilmaz Erdogan pokušava da dovrši scenario za seriju, čije snimanje se očekuje na jesen sa veličanstvenom glumačkom ekipom.

Turkmen je rekla da još nije donela konačnu odluku za digitalnu seriju Organize Isler. Glumica je izjavila da čeka ostatak glumačkog kadra, kao i plan, odnosno raspored rada na novim projektima.

View this post on Instagram

A post shared by ekin turkmen (@ekinturkmen)

NOVO - Erkan Petekkaya u glavnoj ulozi u TV seriji O Kiz | Ta devojka

By: TV Exposed