Fanovi podeljeni zbog veze Pinar Deniz i Kaana Yildirima

Prelepa turska glumica Pinar Deniz, koja je dala život liku Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda, koja se novom sezonom sprema da dočeka publiku na ekranima Kanala D, ponovo je u centru pažnje magazine.

Fanovi podeljeni zbog veze Pinar Deniz i Kaana Yildirima

Foto Credits: Haberler

Pinar Deniz je nedavno bila na dnevnom redu zbog svoje ljubavne veze sa kolegom Kaanom Yildirimom. Poznati par ljubav je pokazao svima na koncertu na kojem su se proteklih dana družili. Pinar i Kaan Yildirim, koji su kao “bomba” pali na dnevni red časopisa svojom ljubavnom vezom, podelili su prvi zajednički post na društvenim mrežama. Dvoje poznatih glumaca takođe su podelili svoje različite poze na svojim Instagram nalozima.

Pinar Deniz, koja je postavila fotografiju sa momkom na društvenim mrežama, ispustila je belešku „Veliko srce“. Kaan Yildırım je, s druge strane, postavio sliku ispod sa svojom devojkom na svom Instagram nalogu i napisao „Veliko“ i ispod nje stavio emotikone u obliku srca.

Međutim, ove akcije podelile su obožavaoce dva poznata imena. Pažnju su privukli komentari ispod objava na društvenim mrežama. Neki fanovi su upozorili Pinar Deniz na razvrat Kaan Yildirima i napisali: "Nemoj, Pınar!". Kaan, koji je bio zaljubljen u Hadise i Hande Ercel nakon razvoda od kolege Ezgi Eyupoglu, otpočeo je romansu sa Deniz. Neki fanovi su, s druge strane, smatraju da je par veoma dobar i kompatibilan i nadaju se da će njihova veza da potraje..

S druge strane, u vestima u tabloidnoj štampi, tvrdilo se da se par zbližio na rođendan bliskog prijatelja Kaan Yildirima, kolege-glumca Uraza Kaygilaroglua.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Sila Turkoglu i serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice - pametna odluka!

By: TV Exposed