U seriji Vermem Seni Ellere nas očekuje ljubavna priča

Jedna od najzanimljivijih turskih TV serija letnjeg perioda na ATV ekranu postala je Vermem Seni Ellere.

U seriji Vermem Seni Ellere nas očekuje ljubavna priča

Foto Credits: IMDB

Duo Emre Bey i Buse Meral snose veliku odgovornost za glavnu ulogu. Oboje mladih glumaca su se dobro složili i publika na ekranu bila je impresionirana njihovom energijom.

Gledaoci, koji vole priču o likovima Mehmeta i Zelis, pune kontrasta, u projektu TV serije Vermem Seni Ellere I Ne dam te u ruke mogu pronaći različite emocije, od prirodnih lepota do pesama u seriji.

Buse Meral je o seriji rekla:

„Mehmet i Zelis su kao vatra i barut. U stvari, dva suprotna pola, njihova ljubav će biti sporna. Dva slatka lika se svađaju na početku.“.

Priča o pravoj ljubavi

Emre Bey, jedna od mladih zvezda u usponu poslednjih godina, izašao je pred publiku sa likom koji nije znao mnogo o ljubavi i naklonosti. Emre je rekao:

„Mehmet će naučiti o ljubavi i pravoj ljubavi sa Zelis. Sa Mehmetom i Zelis, za koje se na početku serije mislilo da se nikada neće slagati, zaljubiti se jedno u drugo u narednim epizodama, serija Vermem Seni Ellere će postati serija u kojoj će biti i komedija, i drama i različiti aspekti. Ljubav će se odraziti na ekranu.”.

Prema rečima obožavalaca serije, Mehmet i Zelis su postali jedan od različitih, ali atraktivnih TV serijskih parova letnje sezone. Vizuelno bogatstvo serije Vermem Seni Ellere I Ne dam te u ruke, koja se snima u Ordu, takođe fascinira publiku.

NOVO - Lik Hatice Aslan će zadavati glavobolje liku Kerema Bursina u seriji Ya Cok Seversen

By: TV Exposed