Da li je vreme za uzbunu u seriji Yali Capkini?!

Serija Yali Capkini, koja se petkom uveče emituje na televiziji Star, postala je pomalo i ugrožena produkcija.

Da li je vreme za uzbunu u seriji Yali Capkini?!

Foto Credits: DiziCentral

Najvažniji razlog za to je što smo svedoci postepenog urušavanja produkcije koja je poremetila gledanost u prethodnoj sezoni i držala milione gledalaca prikovanima za ekran, kao rezultat grešaka u narednoj sezoni.

Serija Yali Capkini, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, teško je impresionirala publiku svojom pričom druge sezone.

Transformacija likova i teškoća publike da se prilagodi novim likovima, kao i problemi u fluidnosti i kredibilitetu scenarija, bili su poražavajući za seriju.

Serija Yali Capkini je poletela kao oluja u prvoj sezoni, ali se ovaj veličanstveni uspeh pretvorio u opadajući trend u drugoj sezoni sa ogromnim gubicima gledanosti.

Nada u oporavak postoji

Međutim, TV serija Yali Capkini i dalje ima solidnu publiku i oni i dalje veruju da se priča može poboljšati. Možemo videti mnoge komentare na društvenim mrežama u kojima se navodi da su neke epizode ​​veoma dobre i da misle da bi mogle biti bolje.

Iza nas je 65. epizoda, u kojoj je serija postigla natprosečnu gledanost samo u total kategoriji rejtinga. Trend pada se nastavlja i ocene, koje su sada ispod proseka u kategorijama AB i ABC1, zvone na uzbunu.

Ipak, još uvek se čini mogućim da se projekat Yali Capkini snažno vrati ako bude predstavljen sa dobrim scenariom pred tako vernom publikom.

NOVO - Hatice Aslan o svojoj ulozi  i seriji Bahar

By: TV Exposed