Demet Ozdemir na korak od nove TV serije!

Ime poznate turske glumice Demet Ozdemir počelo je da se pominje u novom projektu TV serije. Evo i o kom projektu se radi.

Demet Ozdemir na korak od nove TV serije!

Foto Credits: RiriNano

TV serija Benim Adim Farah / Zovem se Farah, za koju se do nedavno očekivalo da će biti novi projekat Asli Enver, izdvaja se kao akcioni projekat koji će se emitovati na Fox TV-u. Oni koji su mislili da bi glumica odgovarala akcionoj seriji, Benim Adim Farah, bili su veoma razočarani što je glumica napustila projekat nakon iznenadne trudnoće.

Ovog puta Demet Ozdemir je dobila ponudu za lik žene koja čisti mesto zločina u ubistvima koje je počinila mafija kako bi imala dovoljno novca za tretman, odnosno lečenje svog sina. Prve informacije su se odrazile u štampi i objavljene su izjave glumice da joj se dopala priča. Postoji još jedan razlog da Demet Ozdemir prihvati ovu seriju. Glumica, koja je potpisala ugovor sa Disney Plus, dobila je veoma visok honorar i pravo na glavnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Realan rezultat bi bio da Demet prihvati ponudu iz TV serije Benim Adim Farah, jer neće moći da glumi u drugim televizijskim serijama osim serija Fox TV-a, sestrinske kompanije Disney plus.

Demet Ozdemir, koju smo ranije gledali u romantičnim humorističkim serijama i koja je pokazala da može biti uspešna svojim dramskim nastupom u projektu Dogdugun Ev Kaderindir, sada se čini da je blizu rada u akcionoj seriji. Ako glumica prihvati glavnu ulogu u TV seriji Benim Adim Farah, ovo će biti nova prelomna tačka u njenoj karijeri.

Vest o projektu čekaju i obožavaoci, koji su izjavili da žele da gledaju Ozdemir u liku majke koja je morala da se nagodi sa mafijom.

NOVO - Odložen početak nove turske serije Cop Adam

By: TV Exposed