Odložen početak nove turske serije Cop Adam

Serija Cop Adam je projekat Star TV-a u kojeg polažu dosta nade. Serija je trebala da počne sutra, u sredu 23. novembra ali je početak emitovanja odložen.

Odložen početak nove turske serije Cop Adam

Foto Credits: IMDB

Serija Cop Adam će doneti priču o opsesiji muškarca ka ženi. Glavnu mušku ulogu će tumačiti Engin Altan Duzyatan, a njegova partnerka na sceni će biti Elcin Sangu. Ova serija koja će biti emitovana na Star TV-u je veoma ambiciozan projekat. Glumački par je već privukao dosta pažnje, a o seriji se priča i pre samog početka emitovanja.

Premijera nove turske serije Cop Adam je trebala da bude u sredu 23. novembra u 20h. Međutim, došlo je do odlaganja, odnosno pomeranja datuma početka ove TV serije. Serija, odnosno njen početak je pomeren za 7 dana, tako da će prva epizoda biti emitovana naredne srede, 30. novembra.  Kao razlog odlaganja navodi se to da producenti nisu imali dovoljno vremena da snima i pripreme epizode u rezervi, koje bi u slučaju nepredvidjenih okolnosti emitovali.  

U seriji, koja je privukla pažnju gledalaca svojim objavljenim video najavama, portret lika psihopate Tamera, majstora kreiranja likova kao što je Engin Altan Duzyatan, takođe je bio važan činilac koji je izazvao veliko interesovanje. U liku Peri, menadžerke banke koju je Tamer zatočio u tamnicu, tj. podrum, Elcin Sangu se sprema da odigra veoma zanimljiv i komplikovan lik.

NOVO - Glumački kadar turske serije Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan postaje sve ozbiljniji

By: TV Exposed