Danas počinje turska serija Alparslan Buyuk Selcuklu!

Čekanju je došao kraj. Večeras nas očekuje premijera serije Alparslan Buyuk Selcuklu, koja predstavlja drugu sezone serije Uyanis Buyuk Selcuklu.

Danas počinje turska serija Alparslan Buyuk Selcuklu!

Foto Credits: Promo / TRT1

O projektu je već bilo dosta reči. U nastavku ćemo gledati radnju u retrospektivi u odnosu na prvu sezonu serije. Dakle, gledaćemo dešavanja pre onih u prvom delu. Zbog toga je promenjen i ceo glumački kadar. Glavnu ulogu sultana Alparslana će tumačiti Baris Arduc. Njegova partnerka na sceni, dama koja će imati veoma značajnu ulogu u seriji će biti Fahriye Evcen.

Pored njih uloge u novoj sezoni će imati Mehmet Ozgur, Erdinc Gulener, Baris Bagci, Sarp Levendoglu i drugi. Scenario piše Emre Konuk.

Sudeći po najavama očekuje nas podjednako zanimljiva, ako ne i zanimljivija sezona od prethodne. Premijera projekta će biti danas. Serija Alparslan Buyuk Selucuklu će se kao i u prvoj sezoni emitovati na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1.

Kakva su vaša očekivanja od nastavka? Kako vam se čine Baris i Fahriye kao glavni glumci? Pišite nam Vaše mišljenje u komentarima.

NOVO - Nemačka glumica Yazmeen Baker u seriji Kurulus Osman!

 By: Milt-TV Exposed