Demet Evgar o trudnoći i imenu kćerke

Turska glumica Demet Evgar primećena je u Nisantasi području. Tom prilikom dala je kratak intervju prisutnim novinarima.

Demet Evgar o trudnoći i imenu kćerke

Foto Credits: Haberler

Demet Evgar rado je odgovarala na pitanja novinara. Jedan od pripadnika medija je upitao Demet da li se plaši toga da će se u trudnoći ugojiti. Glumica je odgovorila da se oseća odlično i da ne mari ako nabaci koji kilogram viška. Uz to, muškarci takođe imaju koji kilogram više nego što treba, smatra Evgar. Oni dodju i odu. Njen suprug joj pruža jako veliku podršku, a najvažnije je da je njeno zdravstveno stanje zaista odlično.

Demet je govorila i o imenu prinove. Glumica je rekla da su odlučili da kćerku nazovu Mavi i da tu uopšte nije bilo neke diskusije. Ona je predložila ime, njen muž se na veliko zadovoljstvo složio, tako da su i tu odluku doneli brzo i lako.

Kada je u pitanju njena dosadašnja glumačka karijera, Demet Evgar se pojavila u preko 30 uloga. Poslednju je imala u seriji Alev Alev gde ju 28 epizoda glumila Cemre Kayabeyli. Imala je zapažene uloge i u TV serijama Avlu, Vatamin Sensin. Poznata je i kao Zeynep iz serija 1 Kadin 1 Erkek i 1 Erkek 1 Kadin.

Prvu ulogu imala je u televizijskoj seriji Cicek taksi 1997. godine. U tom projektu je glumila Safiye.

NOVO - Novi glumci u novoj seriji Icimdeki Ates / Vatra u nama

By: Milt-TV Exposed