Lekari posetili Serenay Sarikayu u njenom domu

Glumica Serenay Sarikaya jedna je od najpraćenijih kada je reč o medijima u Turskoj. O njenom odnosu sa Cemom Yilmazom često stižu novi detalji i vesti. Veliku pažnju privukla je i operacija koju je glumica nedavno imala. Serenay je imala lekarsku intervenciju u kojoj su joj prema dostupnim informacijama zamenjeni silikoni u grudima. Radnici klinike ...

Lekari posetili Serenay Sarikayu u njenom domu

Glumica Serenay Sarikaya jedna je od najpraćenijih kada je reč o medijima u Turskoj.

O njenom odnosu sa Cemom Yilmazom često stižu novi detalji i vesti. Veliku pažnju privukla je i operacija koju je glumica nedavno imala. Serenay je imala lekarsku intervenciju u kojoj su joj prema dostupnim informacijama zamenjeni silikoni u grudima.

Radnici klinike gde je Serenay Sarikaya operisana posetili su je juče u njenom domu. U pitanju je kako turski mediji navode bio pregled. Nema informacija da je Serenay imali neku dodatnu intervenciju. Ono što je začudilo novinare u Turskoj je to što su lekari pozvani da dođu u Serenayin dom. Zbog čega glumica nije otišla na pregled u kliniku pitanje je kojim se bave mnogi predstavnici medija u toj zemlji.

Gotovo da ne prođe događaj u Sarikayinom životu koji promakne predstavnicima medija u Turskoj...

NOVO - Faruk Turgut o novoj seriji sa glavnim glumcima iz Erkenci Kus

By: TV Exposed