Četvrta sezona turske serije Kurulus Osman počinje u oktobru

Uzbuđenje je veliko pred četvrtu novu sezonu TV serije Kurulus Osman koja je na ATV TV ekranima već tri sezone. Burak Ozcivit, Ozge Torer i Yildiz Cagri Atiksoy okupili su se na promotivnim snimanjima nove sezone ATV-a.

Četvrta sezona turske serije Kurulus Osman počinje u oktobru

Foto Credits: IMDB

U novoj sezoni istorijske TV serije Kurulus Osman, pratićemo korake koje će Otomansko carstvo preduzeti od svog osnivanja. Iz tog razloga, nova sezona će biti intenzivna, sa veoma dirljivim i istorijski važnim događajima koji će se prikazivati jedan za drugim. Dok Burak Ozcivit impresionira milione likom Osman Bega, prelepe glumice Yildiz Cagri Atiksoy i Ozge Torer će privući pažnju kao imena koja pokazuju žensku moć. Ozge Torer, poznata masama po svom liku Bala Hatun i koja postiže veliki uspeh, veoma je uzbuđena pred novu sezonu. Glumica je rekla:

„Pripremila sam se sa puno mira i uzbuđenja, sa čežnjom da nova sezona počne.”.

Troje uspešnih glumaca, koji su imali pozitivnu sliku o svemu, imali su veoma prijatne trenutke tokom promotivnog snimanja. Yildiz Cagri Atiksoy je izjavila da je snimanje proteklo veoma dobro i dodala:

„Spremni smo za novu sezonu, koja će da odjekne kao “bomba”. Nadam se da će ovo biti veoma dobra sezona za sve nas.”.

Metin Gunay je režiser serije Kurulus Osman, koja se emituje od 2019. godine i koja osvaja mnoga srca gledalaca. Očekuje se da nova sezona serije počne u oktobru. Tačan datum premijere će biti poznat u narednom periodu.

NOVO - Akin Akinozu promenio imidž zbog serije Tuzak / Klopka

By: TV Exposed