Merve Dizdar i Berkay Ates o seriji Magarsus

Berkay Ates i Merve Dizdar su među vodećim imenima u novom projektu digitalne serije Magarsus, koja će biti emitovana na Blu TV-u od 10. avgusta.

Merve Dizdar i Berkay Ates o seriji Magarsus

Foto Credits: Internet Haber

Nova serija Magarsus izdvojiće se kao dramom ispunjena priča o porodici koja se bavi trgovinom citrusa.

Pre emitovanja ove turske serije, dvojac Merve Dizdar i Berkay Ates odgovarao je na pitanja Omura Sabuncua u emisiji koja je emitovana na Show TV-u.

Sjajna glumica Merve Dizdar, koja je izrazila zadovoljstvo što je uključena u ovakav projekat, takođe je izjavila da joj je zadovoljstvo da radi sa kolegom Berkayem Atesom.

Merve Dizdar je na tu temu rekla: „Bilo je jako dobro. Imali smo takvu avanturu od prošle godine. Veoma sam srećna sa serijom Magarsus“, objasnila je glumica.

Nagrada u Berlinu

Podsećamo, radnja serije Magarsus odvija se u Adani i doneće nam prema najavama zanimljivu priču.

 Berkay Ates je o seriji u kojoj ćemo gledati borbu za održavanje moći u porodici, tačnije kompaniji koja je jedna od važnih trgovaca regiona u trgovini citrusima, ispričao sledeće:

 „Za nas je to priča sa strane koju zapravo ne vidimo u digitalnim projektima. U tom smislu, to je ono što nas je uzbudilo kada je scenario izašao. Zaista su duboki likovi. Likovi koji ostavljaju prostor za glumca. Pojavili smo se u Berlinu na festivalu i tamo dobili nagradu.”.

Da li će serija opravdati velika očekivanja saznaćemo već za 10 dana kada će biti emitovane prve dve epizode.

NOVO - Cansu Firinci ima novu ulogu!

By: TV Exposed