Serija Aile / Porodica nam se vraća početkom oktobra

Show TV serija pod nazivom Aile / Porodica uspela je da privuče publiku svojim prvim nastupom, odnosno prvom sezonom od 13 epizoda.

Serija Aile / Porodica nam se vraća početkom oktobra

Foto Credits: IMDB

U seriji Aile / Porodica, koja je u prvoj sezoni imala veoma dobar rejting, u glavnim ulogama igraju Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya.

Publika je veoma radoznala šta će se dešavati u novoj sezoni serije Aile, koja u svojoj glumačkoj postavi okuplja vredne glumce.

Uključivanje uticajnih imena kao što su Nur Surer, Levent Ulgen, Canan Erguder, Musa Uzunlar, Nejat Isler u glumačkoj postavi osiguralo je veliko interesovanje za seriju Aile.

Svaki detalj serije Aile / Porodica, od priče do glumačkih predstava, muzike i lokacije snimanja, uspeo je da uvuče publiku u projekat.

Novi ženski lik Serap

Veoma malo informacija o novoj sezoni procurilo je tokom leta. Činjenica da će serija započeti svoju drugu sezonu sa 2-mesečnim vremenskim preskakom ukazuje na to da su scenaristi uspostavili novi redosled priče.

Počinje snimanje i za seriju Aile, koja se očekuje na ekranu prve nedelje oktobra sa svojom 14. epizodom. Tačan datum saznaćemo u narednim danima.

Tim će se uskoro okupiti i za vrlo kratko vreme početi da snima drugu sezonu. U novom periodu sve oči će biti uprte u lik Cihana. Jer advokatica Serap dolazi u priču. Serap, Devinova advokatica, uspostaviće vezu sa Cihanom. Njihov odnos će se odraziti i na Derin i Aslana.

U narednom periodu saznaćemo i ko će tumačiti ovaj novi ženski lik.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Latino serija Dime quien soy | Reci mi ko sam – radnja i uloge

By: TV Exposed