Latino serija Dime quien soy | Reci mi ko sam – radnja i uloge 

Dime quien soy | Reci mi ko sam je španska istorijska dramska televizijska serija koju je kreirao Hoze Manuel Lorenco.

Latino serija Dime quien soy | Reci mi ko sam – radnja i uloge 

Foto Credits: IMDB

Serija je adaptacija istorijskog romana Dime quien soy | Reci mi ko sam, koji je napisala Julia Navaro.

Projekat je režirao Eduard Cortes a scenario napisao Piti Espanol.

Premijera serije Dime quien soy je bila 4. decembra 2020. na Movistar+.

Radnja serije

Guillermo Albi, novinar iz Madrida, dobija predlog bogate žene da istraži misteriozni život njene prabake, Amelie Garayoe, žene za koju se zna samo da je pobegla sa francuskim komunistom, napustivši svog sina Javijera i nju, pre nego što je izbio španski građanski rat.

Ali ono što porodica ne zna je uzbudljiv život pun nezamislivih iskustava širom sveta špijunaže, ljubavi i intriga, u kojem će Amelia morati da traži najbolji mogući izlaz iz tragedija koje je, čini se, prate tokom njenog bogatog života.

Uloge

Glavne uloge u seriji Dime quien soy | Reci mi ko sam tumače Irene Escolar kao Amelia Garayoa, Oriol Pla kao Pierre Comte, Pierre Kiwitt kao Max von Schumann, Maria Pia Calzone kao Carla Alessandrini, Will Keen kao Albert James.

U sporednim ulogama su Oleg Kricunova kao Krisov,​ Pablo Derqui kao Santiago, Stefan Weinert kao Ulrich Jurgens, Nicolas Carpentier kao Jean Deuville, Lana Vlady kao Anushka, Joan Frank Charansonnet kao Viktor Sòbloev, Francis Lorenzo kao Javier Carranza i drugi.

Serija Dime quien soy se sastoji od jedne sezone i devet epizoda. Snimana je u Budimpešti  u kooprodukciji kompanija Movistar+, Telemundo International Studios i DLO Producciones.

U seriji se govori dosta jezika, a to su nemački, ruski, francuski, italijanski, poljski, engleski, grčki, latinski i španski.

NOVO - Nove opcije za seriju Ataturk

By: TV Exposed