Španska serija Tiempos de guerra | Ratna vremena – radnja i glumci

Tiempos de guerra | Ratna vremena je španska serija u čijoj su centru pažnje dame, odnosno  medicinske sestre. Reč je o seriji čija je radnja smeštena u period od pre više od 100 godina.

Španska serija Tiempos de guerra | Ratna vremena – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Glavne zvezde serije Tiempos de guerra | Ratna vremena su Amaia Salamanca, Alex Garcia i Veronica Sanchez.

Uloge u ovoj seriji tumače pomenuti Amaia Salamanca kao Julia Ballester, Alex Garcia kao Fidel Calderon, Veronica Sanchez kao Pilar Muniz de Soraluce. Tu su još Alex Gadea kao Andres Pereda, Vicente Romero kao Cte. Silva, Alicia Rubio kao Veronica Montellano, Cristobal Suarez kao Luis Garces, Anna Moliner kao Magdalena Medina, Silvia Alonso kao Susana, Daniel Lundh kao Larbi.

Uloge u seriji imaju i Toni Agusti, Jose Sacristan, Miguel Rellan, Nuri Herrero, Federico Perez Rey, Alicia Borrachero, Wayne LeGette, Carmen Batague i drugi.

Radnja serije

Nesvesne sukoba koji ih zapravo čeka, grupa mladih medicinskih sestara iz španske više klase odlazi u ratom razoreni Maroko 1921. godine da pomognu tamo gde je pomoć neophodna. Mnoge lekcije iz ljubavi i života nauče se pre nego što prevaziđu najdublje konflikte, odrastu kao ljudska bića i saznaju šta zaista žele od života i koga istinski vole.

Dakle reč je o popriličnoj dubokoj priči.

Serija je premijerno emitovana 20. septembra 2017. godine. Projekat je pre nekoliko godina otkupila i digitalna platforma Netflix, koja mu je dala i drugi naziv - Morocco: Love in Times of War.

Serija Tiempos de guerra se sastoji od 13 epizoda jedne sezone koje traju u proseku sat vremena i deset minuta.

Kadrovi ovog projekta su snimani na Tenerifima, Kanarskim ostrvima u Španiji. Za produkciju su bile zadužene čak tri kompanije, Atresmedia Television, Bambu Producciones i Beta Film.

Serija je snimljena na španskom jeziku, dok se u pojedinim scenama govori i engleski.

NOVO - Afra Saracoglu bez odgovora na pitanje o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom

By: TV Exposed