Afra Saracoglu bez odgovora na pitanje o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom

Ljubavna veza Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira ostala je mnogima u mislima, posebno njihovim fanovima.

Afra Saracoglu bez odgovora na pitanje o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom

Foto Credits: NTV

Kao najbolja debitantska serija prošle sezone, Yali Capkini imala je veliki uspeh. Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, koji su u glavnim ulogama, takođe je došao do izražaja kao jedan od najuspešnijih TV serijskih parova sezone.

Serija Yali Capkini osvojila je prvo mesto u petak uveče, nadmašivši svoje rivale. Iako je na neko vreme izgubila superiornost u odnosu na Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, serija, koja je pred kraj sezone ponovo preuzela vrh, pauzirala je početkom leta kao rezultat veoma dobrog  posla.

Ljubavne poze Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira, koji igraju glavne uloge u seriji, odrazile su se u štampi časopisa. Iako su slike dokazivale da su zaljubljeni jedno u drugo, njih dvoje su se kasnije udaljili jedno od drugog i nisu se pojavljivali jedno pored drugog.

Mnogo pitanja bez odgovora

Da li je bilo spoljne intervencije u ovoj ljubavi? Da li je ljubav bila završena pre nego što je uopšte počela, zbog zabrinutosti da bi mogla da naškodi seriji? Ili je ova ljubav sakrivena od kamera i nastavljena? Da li su dvoje mladih glumaca su bili pod pritiskom zbog serije Yali Capkini?

Znaci pitanja pojavili su se u glavama mnogih. Međutim, jasna situacija se nije mogla otkriti. Iz tog razloga tabloidna štampa postavlja pitanja, pitajući se šta se desilo sa vezom između Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira.

Afra Saracoglu je uhvaćena kamerom na koncertu kojem je prisustvovala i suočila se sa istim pitanjem.

„Nikada ranije nisam odgovorila na ovo.”. istakla je glumica, koja je pobegla od kamera rekavši: „Posle ovoga neću odgovarati“, i očigledno nije baš zadovoljna fokusom na ljubavno pitanje.

Pa zašto? Razlog za ovakvo stanje sve je uveliko zbunio fanove, a čini se da se zabuna neće završiti bez prihvatljivog objašnjenja.

NOVO - Beril Pozam i od majke krije radnju serije Yali Capkini

By: TV Exposed