Turske serije donose novu borbu - Aile ili Uc Kiz Kardes?!

Dramska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, emitovana na ekranima Kanala D utorkom uveče, imala je veoma uspešan proces.

Turske serije donose novu borbu - Aile ili Uc Kiz Kardes?!

Foto Credits: IMDB

Nakon što je navršila godinu dana, serija je našla veoma snažnu podršku na društvenim mrežama i bila je jedan od najvažnijih kandidata za samit do sada u rejtingu. Iza nas je 24. epizoda serije, koja je do sada došla čestim osvajanjem prvih mesta u gledanosti.

Duo Ozgu Kaya i Berker Guven nastavljaju svoj put kao veoma uspešan partnerski par u seriji Tri sestre, koja je adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin. Uc Kiz Kardes, jedan od najpouzdanijih projekata Kanala D, izgubio je gledaoce dolaskom novopokrenute serije Aile / Porodica na Show TV-u.

Pad u svim kategorijama

Pad u svim kategorijama ove nedelje znači da će seriji biti teško da se zadrži u vrhu. Iako je završila na prvom mestu u total kategoriji, ne treba zanemariti činjenicu da je rejting pao. Spektakularni skok serije Aile u AB i ABC1 grupama, dostizanje najbolje stope otvaranja sezone predstavlja veliku pretnju za Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Zbog ovog uspona serije Aile / Porodica, postoji mogućnost da Uc Kiz Kardes neće zaustaviti gubitak gledalaca u narednim nedeljama. U priči serije, iako Somer ponovo pokušava da zadrži život sa Turkan, nije poznato kako će ona odgovoriti. Kuda priča ide, pokazaće 25. nova epizoda, koja će biti emitovana u utorak uveče.

Ipak, hajde da konstatujemo da scenaristi više nisu tako inspirisani kao nekada i nemaju drugog izbora nego da pojačaju priču i zaustave gubitak publike povećanjem elementa radoznalosti. Čini se da će rivalstvo između serije Aile i Uc Kiz Kardes utorkom uveče do kraja sezone biti veoma zanimljivo.

NOVO - Razlog za brigu za seriju Cop Adam / Čiča Gliša!

By: TV Exposed